Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

karaván színház/roma tanoda

2013.07.28.

17:27a fővárosi karaván színház egy hétig dolgozott a szegedi roma tanodában. a gyerekek szombaton mutatták be a közösen elkészített darabot, vackor, a piszén pisze kölyökmackó kalandjait.

gyorsan kiderül: a színházhoz, a közös játékhoz nem kell sok dolog, elég egy nyitott ablak, amelyen a kis vackor bemászhat, elég jelképesen összefesteni a kölyköket, elég néhány hangszer és az ének - és a gyerekek máris bebocsátást nyerhetnek egy másik világba.
a karaván színház társulata nagyon jó munkát végzett, élvezetes, kedves, bájos, jó hangulatú, sok nevetésre okot adó színházi előadást csináltak.nem véletlen, hogy külföldön eddigi munkájukat számos díjjal jutalmazták, hiszen házhoz viszik a színházat, és nem csupán megmutatják, hanem együtt dolgoznak a gyerekekkel. mindig szem előtt tartják, hogy a kulturális hagyományok is helyet kapjanak a darabban, amibe roma dalokat építenek be.
és egyáltalán nem meglepő, hogy az előadás zenével és tánccal zárul, utóbbit a gyerekek előadásában láttuk.
Karaván Színház (Budapest): Műhelybemutató

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció