Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

a mi médi-bébink

2013.07.25.

12:40a kebabnak nehéz feladata volt velem.
a darab egy másik változatát 2011-ben már láttam a thealteren, az u21-en egy kisbuszon játszott nekünk utazás közben borbély b. emília (
http://thealter.hu/magyar/2011-1/blog/234).
akkora sikerrel, hogy az őszi u21-pluszra is meghívást kapott, sőt, az akkori buletin címoldalán is ő szerepelt.
a történet nem hétköznapi, és mégis az. egy írországban élő, már állampolgár román fiú megismerkedik otthon egy kislánnyal, kiviszi magával és futtatja. innen már egyenes az út a tragédiához.
madalina felveszi a mady-baby nevet, a szerelme, voicu és egy barátjuk, bogdan pedig belőle élnek. abból, amit a testéből keres.
mady-baby butácska, nem is nagyon tud megtanulni angolul, de kedves és jóindulatú, és mindent megtesz voicu-ért, mert szereti.mady-baby számára írország az ígéret földje még elutazása előtt, de a remények gyorsan elpusztulnak, és a kislány számára az új ország egyet jelent a kebab bőrről lemoshatatlan szagával, a többszörös nemi erőszakkal, a csikkel való égetéssel, az anális szexxel, az online pornóval.
a történet gyorsvonatként száguld a tragédiák során keresztül a vég felé, nem is lepődünk meg, hogy a terhes mady-babyt barátja összerugdossa, majd megfojtják.
hiszen már haszontalan, nem lehet pénzt keresni vele.
a történetben szereplő kislány még nincs 13, amikor megismerkedik a szép mosolyú voicuval, és még nincs 18, amikor megölik.

az előadás után mátéval kebabot akartunk volna enni, de a kebabos be volt zárva. talán nem véletlen.

((Hevesi Sándor Színház (Zalaegerszeg): Gianina Cărbunariu: Kebab
szereplők: Madák Zsuzsanna, Barsi Márton, Mihály Péter
fordította: Csűrös Réka
jelmez: Szőke Juliannad
dramaturg: Madák Zsuzsanna
videó: Kiss Ernő Jászai-díjas
rendezőasszisztens: Vass János Pál
rendező: Balog József)
 
a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció