Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

megnyitó andaxinnal

2013.07.20.

12:03

színpad, definíció:
- színjátszásra kijelölt hely, készülhet deszkából (hagyományos színház), lehet aszfalt (utcaszínház), lehet föld és pázsit (zsinaudvar)


fotó: révész róbert

a tavalyi fesztiválon az előadások előtt az andaxinház produkcióit láthatta a közönség a régi zsina kertjében. a tegnapi megnyitón is közreműködtek.

tavaly az épület előtti teret vették főleg igénybe, most az új zsinagóga felőli pázsitot lakják és élik be. az előadás alatt olyan frekvenciák szólalnak meg, és annyi ideig, amelyek csak egyetlen másodpercre és frekvenciára vannak attól, hogy az ember nagyon, de nagyon ideges legyen - és a társulat finoman, érzékenyen kezeli ezt, nem éri el a tűréshatárt.

a talp finoman a puha porba ér, és elindul, csúszva, először bizonytalanul, aztán már egyre határozottabban, majd egyre inkább szilárdabbá válnak a lépések.

senki sem szeret félni.

ha a földdel táncolsz, a föld is táncol majd veled.
a kötéllel körbekerített terület elzárt, idegenek belépni talán kívánatos lenne, de hát ki az az idegen, aki merne oda bemenni, amikor előadás van, és táncolni merne a táncossal? pedig a kertben az a kis tisztás oly hívogató, főleg, hogy kötéllel körbezárt.


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció