Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2013-1 / Július 23, Kedd

 

Előadás

Webnapló
klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Kritikus szekció: szakmai beszélgetések minden délután

23. Kedd 14:00     Kass Galéria

90'

Mert együtt többre megyünk: ha lenyűgözött az előadás, azért, ha nagyon nem tetszett, akkor meg azért kell beszélni, beszélgetni róla. És mindenekelőtt kérdezni az alkotókat-résztvevőket: arról, ami meglepett vagy megijesztett, meg persze arról is, ami ellenkezést váltott ki belőlünk. Megérteni a szándékokat, de legalább kísérletet tenni a megértésre, elfogadva azt a nagyon is reális lehetőséget, hogy valódi válasz itt és most nem fog érkezni, sőt lehet, hogy majd csak magunkban, napokkal vagy akár hetekkel később.
Nincs nálunk a bölcsek köve, de a párbeszédes forma segíthet a hozzá vezető út megtalálásában. Proics Lilla és Jászay Tamás a fentiek jegyében minden délután kitartóan kérdez, érvel, vitatkozik, gondolkodik az előző nap látottakról – együtt az alkotókkal és a közönséggel. És lesz pogácsa is!

A beszélgetéseket a THEALTER Rádió közvetíti, illetve rögzíti – így az is részese lehet, aki nem tudott ott lenni.

 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció