Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2013-1 / Július 23, Kedd

 

Előadás

Webnapló
klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Horváth Mihály Gimnázium (Szentes): A legnagyobb magyar - ősbemutató

23. Kedd 18:00     Széchenyi tér

30'

szereplők: Abdulrachimzai Amina, Bali Gergő, Fialka Renáta, Gajdán Márta, Jerkus Koppány, Koncz Karolina, Kovács Bella, Martinkovics Máté, Mészáros Ágoston, Mészáros Martin, Nyárí Luca, Pallagi László, Rácz Eszter, Török Évi, Török Sára

A Széchenyi István Nemzeti Színiakadémia pályázatot hirdet: megalakul a Magyar Nemzeti Válogatott Színész Gárda – amelyhez pályakezdő fiatal színészek csatlakozhatnak. Pályázni színművész diplomával és önéletrajzzal lehet, a felső korhatár 25 év. A felálló MNVSZG feladata a köz szolgálata lesz: színművészeti tevékenységükkel a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozása és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzése és fejlesztése. Az önéletrajzokat az erre a feladatra alapított Magyar Nemzeti Színiakadémiai Grémium bírálja el első körben; majd ugyanezen Grémium meghallgatást tart az első körben állva maradt jelölteknek. A meghallgatáson a jelöltek egyéni és közös produkciók - vers, próza, ének, tánc - során bizonyítják a meghirdetett feladathoz való felkészültségüket.
A pályázat kiemelt célja a munkahelyteremtés is: előnyt élveznek azok a színművészek, akik a pályázat beadása időpontjában állástalanok. A válogatási procedúra végén az eredményhirdetés ünnepélyes körülmények között történik meg: a Nemzeti Eredményhirdetésen jelen lesznek Magyarország legfőbb közjogi méltóságai.

A szentesi drámaisok, akik idén nyolcadik alkalommal lesznek a fesztivál vendégei, újra figyelemfelkeltő utcai előadást készítenek, amely mindannyiunk számára izgalmas, aktuális kérdéseket feszeget – a fiatal generáció szemszögéből.

www.hmg.hu
Az előadást támogatta:

Szeged MJV Önkormányzata

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció