Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2013-1 / Július 22, Hétfő

 

Előadás

Webnapló
klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Tea for Two tréningek: Horváth Csabával és Juronics Tamással

22. Hétfő 09:00     Kisszínház balett-terme

240'

Két csoportban, két kiváló koreográfussal dolgoznak a kurzusra jelentkezők, akiktől nem professzionális előképzettséget, hanem csak kíváncsiságot és odaadást várunk -– hogy aztán két etűdben a közönséggel együtt pillanthassunk bele a közös munka eredményébe.

Horváth Csaba:
„A THEALTER Fesztivál keretében tartott workshopon egyrészt azt a kérdést járom körül, hogy hogyan fejleszthetők a mozgáson keresztül az előadói és alkotói készségek. A gyakorlatok egy része a magyar néptáncból merít, melyen keresztül szemléltetem, hogy az autentikus néptánc elemei hogyan válhatnak kortárs mozgásformák alapjává. Másrészt ízelítőt adok a Forte Társulat néhány tagja segítségével a fizikai színház néhány jellemző eleméből. Megkíséreljük bemutatni, milyen plusz jelentésréteggel ruházhatja fel a színházat a test előtérbe helyezése és a fizikalitás.”

Juronics Tamás:
„Számomra a műhelymunka célja azt kideríteni, hogy egy olyan csapattal, akivel nem összeszokott napi kapcsolatban vagyok, hogyan sikerül egy adott témát mozgásban megfogalmazni. A mozdulatrendszer, mellyel dolgozom, hogyan formálódik a más tréninghez szokott táncosok testén. Ugyanakkor az ő tematikus improvizációikat hogyan tudom beépíteni úgy a koreográfiába, hogy szerves egységet képezzen a saját mozgásanyagommal. Érdekes feladat továbbá egy adott zenét koreográfiai munka szempontjából értelmezni, boncolgatni, felhasználni.”

Tréning-időpontok: 2013. július 21-26., 9.00-13.00 óra között, csoportonként 2 órában
Záró workshop bemutató: 2013. július 26., 17.00
Helyszín: Kamaraszínház balett-terme

Az előadást támogatta:

Nemzeti Kulturális Alap

 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció