Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2013-1 / Július 24, Szerda

 

Előadás

Webnapló
klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Kari Györgyi-Vati Tamás-Szokolay Dongó Balázs (Budapest): Parti Nagy Lajos: Fülkefor és vidéke. Magyar mesék

24. Szerda 23:00     Régi Zsinagóga

50'

előadók: Kari Györgyi, Vati Tamás, Szokolay Dongó Balázs
háttérkép: Miksa Bálint
zenei szerkesztő: Szokolay Dongó Balázs
koreográfia: Vati Tamás
produkciós munkatárs: Lippai Krisztina
rendező: Kari Györgyi

Külön köszönet Parti Nagy Lajosnak.

Az előadás Parti Nagy Lajos az ÉS-ben megjelent, majd külön kötetben is publikált közéleti glosszáinak színházi adaptációja élő zenei és tánckísérettel, kortárs népi performansz formájában.

Kari Györgyi, „a melankólia dívája” 1977-1985 között a kaposvári Csiky Gergely Színház tagja volt, nevéhez számtalan emlékezetes alakítás kötődik. 1985-2000 között budapesti színházakban játszott, majd a Városi Színház tagja lett, Halász Péter egyik legközelebbi munkatársa. Halász halálát követően kezdett rendezni, emellett színdarabokat, prózát is ír.
Vati Tamás táncművész 1996 óta a Bozsik Yvette Társulat tagja, kiváló és karakteres szólótáncosa, de az utóbbi években prózai előadásokban is játszik.
Szokolay Dongó Balázs népzenét, valamint népzenei ihletésű jazzt és improvizatív zenét játszik dudán, furulyán és szaxofonon, több formációban. A koncertezés mellett tanít és zeneszerzéssel is foglalkozik.A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció