Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2013-1 / Július 26, Péntek

 

Előadás

Webnapló
klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Dimitri Színházi Iskola (Svájc): Raúl „Nene” Vargas Torres (Kolumbia): Én vagyok te

26. Péntek 22:30     Régi Zsinagóga

60'

alkotó-előadó: Raúl „Nene" Vargas Torres
fény, hang: Luca Sartori
bábkészítő: Laura Belli
díszlet: Raúl „Nene” Vargas Torres
szakmai mentor: Davide Giovanzana
dramaturgiai tanácsadó: Felipe García
kutatási tanácsadók: Andrea Ruíz, Richard Weihe

A cirkuszi és fizikai színházi elemekből, abszurd és szürreális képekből építkező, szöveg nélküli produkció az emberi viselkedést, valamint a hatalommal, a vallással, a szerelemmel, a szenttel és a profánnal való kapcsolatunkat állítja középpontjába. Az előadásban a latin-amerikai történelem általunk is jól ismert fordulatai, élethelyzetei köszönnek vissza, elsődlegesen a diktatórikus berendezkedésű állam és az elnyomott állampolgár viszonyrendszere.
A produkciót létrehozó és játszó Raúl „Nene" Vargas Torres kolumbiai előadóművész (és akrobata, zsonglőr), aki jelenleg a svájci Dimitri Színházi Iskola (Scuola Teatro Dimitri) színházművészeti mesterszakának végzős hallgatója. Eddigi pályafutása során számos cirkuszi és színházi társulattal dolgozott együtt Dél-Amerikában és Európában, és folyamatosan képezte magát neves fizikai színházi előadók és cirkuszművészek kurzusain. Az előadás több fesztiválon vendégszerepelt az elmúlt évben, Magyarországon februárban a SZEM-en, a „Színházi Egyetemek Miskolcon" találkozón mutatkozott be és aratott osztatlan sikert mind a közönség, mind a fesztiválon fellépő társulatok körében.

www.teatrodimitri.ch
Az előadást támogatta:

Szeged MJV Önkormányzata

Nemzeti Kulturális Alap

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció