Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a szív csukódik, a blog bezár köszönet az önkénteseknek juniorjaink a thealterről most még nem de újszerű nevelési elvek thealter bestof 2014 szubjektív nesztek beszt of lista mindig kell egy brecht megörökített nagy pillanatok II. fesztiválzáró puttókkal nyűgös blogger, fény fiai tí for tú, tututúúú megörökített nagy pillanatok I. joghurtforradalom a la kert napi okos a mi közönségünk kakukktojás irtás a hangok mondták III. újvidéki történet (neoplanta) blogger vs kritikus joghurtforradalom extasis kettő dolgoz valami fontosat haláli jó bábelőadás ajándék botrány gyűlölni nem - bjútiful frensip deziré extázisban kétszobás lakás - valami gyönyörű első szerelem beckettül pisztrángként lubickolni egy szerepben nagy fless kettő - kétszobás lakás I. nyúzzatok meg a hangok mondták II. kirakat olyan szó fegyvertelen erőkkel hadakozni hiába ultrafémösz car-men - nagy flash volt ahogy elképzeled, és ahogy van urbán rózsái ajándék a kimiseknek hogy okosodjatok ha a király meztelen az a drága csemegepultos egy nehéz nap meg az éjszakája jégdoktrínák - variációk gyűlöletre pintér béláék titkai elmosódott advertego másodszor dekiaza sugár máté jégdoktrínák váróterem projekt I. morgan, freeman és fehér ferenc bloggerbio szerezzél kisfiam tilosa kúl vagy ati kurtizánképző tik tika politika etüd - hurrá a tenger MandićGép a hangok mondták I. figyelmeztetés bibliai mélységeket lerappelni világhírnév pirosruhások a téren angyala zajtódban antigone baltaafejbe reloaded megnyitó, angyali ma arra a kis füzet ideje van egy másik valóságnak

Videók

 

 

a kis füzet

2014.07.16.

15:50

a thealter blogra lélekben is fel kell készülni, ezt nem győzöm elégszer mondani.
például. kell egy fesztiválfüzet. kicsi, hogy beleférjen a fényképezőgép táskájába. fontos még, hogy legyen jószagú, legyenek jó minőségűek a lapjai, és szépen fusson a toll a papírján.

a néhány évvel ezelőtti füzeteket már nem lehet kapni, ezért mindig egy új kaland vár az adott évben, amikor a papírboltokban végig nézem a felhozatalt.

idén nagy kincsre találtam: olyan füzetre, aminek színesek a lapjai. na persze, ez előadás alatt, a viszonylagsötétben nem látszik, de a tudat - az mindent visz.

nem olyan rég beszélgettünk egy barátommal, aki megfogalmazta a füzetfüggőségemet. azt mondta, hogy szerinte ez kényszeres. igaza van, füzetfüggő vagyok, kényszeresen ragaszkodom a jó minőséghez, és zokogok, ha rossz minőségű papírra kell béna tollal írnom. mindenkinek lehet szenvedélye, nekem legyen ez.

ahogy mondtam, idén nagy kincsre leltem: olyanra, ami pótolja a thealter plakát idei hiányosságait. azon ugyanis idén nincs állat.

az én füzetemen van. egy születésnapját ünneplő, papírsipkás maci (szerintem ez szülinapi bulin készült, nem szilveszterkor), és
és
és
nézzétek csak alatta azt a rózsaszín nyakkendőst!
pont olyan, mint fesztiválbarátom:)

amikor megmutattam neki a füzetet, rezzenéstelen arccal nézett maga elé. így:
sajnos azóta sem tudom, mit godnol az egészről. azóta nem hoztuk szóba.

de biztos, hogy amikor ezt csináltam vele, neheztelt. így:
de már nem így néz ki, lemostam a a száját. most már újra barátság van és persze világbéke meg szeretet.

legyen veletek mindig mind a kettő, meg a ti saját, különbejáratú, megértő sugörmétjeitek.

puszi,
éna lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció