Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a szív csukódik, a blog bezár köszönet az önkénteseknek juniorjaink a thealterről most még nem de újszerű nevelési elvek thealter bestof 2014 szubjektív nesztek beszt of lista mindig kell egy brecht megörökített nagy pillanatok II. fesztiválzáró puttókkal nyűgös blogger, fény fiai tí for tú, tututúúú megörökített nagy pillanatok I. joghurtforradalom a la kert napi okos a mi közönségünk kakukktojás irtás a hangok mondták III. újvidéki történet (neoplanta) blogger vs kritikus joghurtforradalom extasis kettő dolgoz valami fontosat haláli jó bábelőadás ajándék botrány gyűlölni nem - bjútiful frensip deziré extázisban kétszobás lakás - valami gyönyörű első szerelem beckettül pisztrángként lubickolni egy szerepben nagy fless kettő - kétszobás lakás I. nyúzzatok meg a hangok mondták II. kirakat olyan szó fegyvertelen erőkkel hadakozni hiába ultrafémösz car-men - nagy flash volt ahogy elképzeled, és ahogy van urbán rózsái ajándék a kimiseknek hogy okosodjatok ha a király meztelen az a drága csemegepultos egy nehéz nap meg az éjszakája jégdoktrínák - variációk gyűlöletre pintér béláék titkai elmosódott advertego másodszor dekiaza sugár máté jégdoktrínák váróterem projekt I. morgan, freeman és fehér ferenc bloggerbio szerezzél kisfiam tilosa kúl vagy ati kurtizánképző tik tika politika etüd - hurrá a tenger MandićGép a hangok mondták I. figyelmeztetés bibliai mélységeket lerappelni világhírnév pirosruhások a téren angyala zajtódban antigone baltaafejbe reloaded megnyitó, angyali ma arra a kis füzet ideje van egy másik valóságnak

Videók

 

 

fesztiválzáró puttókkal

2014.07.27.

10:53

tegnap a tea for two workshop bemutatója előtt balog józsef művészeti igazgató bezárta a fesztivált.

egyik szemünk sír, a másik nevet.

sírtunk picit, mert vége van a tíz napnak, de nevettünk, mert díjátadó is volt, amin ugye szokás, meg még volt egy tréningbemutató és egy k2 előadás.soha ennyi fiatal nem volt még a fesztiválon, és soha ennyi meztelen test sem. utóbbi a fesztiváligazgató szerint azt jelzi, hogy ez az egyetlen dolog, ami a saját fennhatóságunk alatt állhat és szabad lehet pillanatnyilag.
a fesztiválon sok szegedi produkciót láthatott a közönség, a három antigoné workshopot, a metanoia artopédia előadását és a carment.

a fesztivál hivatalos díjátadója angyali volt: a három díj most egy-egy angyal, többfunkciós, lehet kerti védő vayg akár levélnehezék, és önvédelemre is tökéletes a maga 1,42 kilogrammjával.
Kritikusok díja, Thealter 2014: Kosztolányi Dezső Színház: Rózsák
Közönség díj, Thealter 2014: Pintér Béla és Társulata: Titkaink
Junior díj, Thealter 2014, a legjobb színészi alakításért: Ötvös András: A csemegepultos naplója

nyemcsok éva eső puttócskaa lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció