Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a szív csukódik, a blog bezár köszönet az önkénteseknek juniorjaink a thealterről most még nem de újszerű nevelési elvek thealter bestof 2014 szubjektív nesztek beszt of lista mindig kell egy brecht megörökített nagy pillanatok II. fesztiválzáró puttókkal nyűgös blogger, fény fiai tí for tú, tututúúú megörökített nagy pillanatok I. joghurtforradalom a la kert napi okos a mi közönségünk kakukktojás irtás a hangok mondták III. újvidéki történet (neoplanta) blogger vs kritikus joghurtforradalom extasis kettő dolgoz valami fontosat haláli jó bábelőadás ajándék botrány gyűlölni nem - bjútiful frensip deziré extázisban kétszobás lakás - valami gyönyörű első szerelem beckettül pisztrángként lubickolni egy szerepben nagy fless kettő - kétszobás lakás I. nyúzzatok meg a hangok mondták II. kirakat olyan szó fegyvertelen erőkkel hadakozni hiába ultrafémösz car-men - nagy flash volt ahogy elképzeled, és ahogy van urbán rózsái ajándék a kimiseknek hogy okosodjatok ha a király meztelen az a drága csemegepultos egy nehéz nap meg az éjszakája jégdoktrínák - variációk gyűlöletre pintér béláék titkai elmosódott advertego másodszor dekiaza sugár máté jégdoktrínák váróterem projekt I. morgan, freeman és fehér ferenc bloggerbio szerezzél kisfiam tilosa kúl vagy ati kurtizánképző tik tika politika etüd - hurrá a tenger MandićGép a hangok mondták I. figyelmeztetés bibliai mélységeket lerappelni világhírnév pirosruhások a téren angyala zajtódban antigone baltaafejbe reloaded megnyitó, angyali ma arra a kis füzet ideje van egy másik valóságnak

Videók

 

 

irtás

2014.07.26.

12:42irtás

horváth csaba tavalyi előadása nagyon tetszett. ebből egyenesen következett, hogy az idei is tetszeni fog.

szeretem a képeket, amiket a színpadra rajzol, mert a szövegnél (ami nála nagyon fontos és nagyon erős amúgy) sokkal jobban koncentrál a látványra. egymásnak feszülő kompozíciók a térben, kitartott mozdulatok, csodálatos képek. nekem. pedig én szövegcentrikus vagyok.
azt szeretem benne, hogy ezek a mozdulatok, ezek a kimerevített képek egyáltalán nem modorosak. nem zavar, hogy a színész benne marad a mozdulatban, és úgy áll még jó néhány másodpercig, mozdulatlanul.nem zavar, mert ebben az előadásban nagyon jók voltak a csendek, szokás szerint szerettem a minimális díszletet, a farkasokat - hát a tőzeget tartalmazó zsákokat is szerettem volna, de azok nem szerettek engem. allergiás (vagy ahhoz hasonló) rohamom kiűzött a zsina nézőteréről.

ami olyan szempontból nem releváns, hogy pontosan tudom, hogy az előadás utolsó harmada pont olyan votl, mint az első kettő: izgalmas, okos, szép, jó és hiánytalanul minden a helyén volt.azt nagoyn sajnálom, hogy nem tudom a történet végét - de majd elolvasom.

nyemcsok éva esőa lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció