Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a szív csukódik, a blog bezár köszönet az önkénteseknek juniorjaink a thealterről most még nem de újszerű nevelési elvek thealter bestof 2014 szubjektív nesztek beszt of lista mindig kell egy brecht megörökített nagy pillanatok II. fesztiválzáró puttókkal nyűgös blogger, fény fiai tí for tú, tututúúú megörökített nagy pillanatok I. joghurtforradalom a la kert napi okos a mi közönségünk kakukktojás irtás a hangok mondták III. újvidéki történet (neoplanta) blogger vs kritikus joghurtforradalom extasis kettő dolgoz valami fontosat haláli jó bábelőadás ajándék botrány gyűlölni nem - bjútiful frensip deziré extázisban kétszobás lakás - valami gyönyörű első szerelem beckettül pisztrángként lubickolni egy szerepben nagy fless kettő - kétszobás lakás I. nyúzzatok meg a hangok mondták II. kirakat olyan szó fegyvertelen erőkkel hadakozni hiába ultrafémösz car-men - nagy flash volt ahogy elképzeled, és ahogy van urbán rózsái ajándék a kimiseknek hogy okosodjatok ha a király meztelen az a drága csemegepultos egy nehéz nap meg az éjszakája jégdoktrínák - variációk gyűlöletre pintér béláék titkai elmosódott advertego másodszor dekiaza sugár máté jégdoktrínák váróterem projekt I. morgan, freeman és fehér ferenc bloggerbio szerezzél kisfiam tilosa kúl vagy ati kurtizánképző tik tika politika etüd - hurrá a tenger MandićGép a hangok mondták I. figyelmeztetés bibliai mélységeket lerappelni világhírnév pirosruhások a téren angyala zajtódban antigone baltaafejbe reloaded megnyitó, angyali ma arra a kis füzet ideje van egy másik valóságnak

Videók

 

 

ma arra

2014.07.19.

00:58

 

ma arra jártam. nehéz felhőket fújt a város felett a szél, eső illata sodródott felém a városszélről, megült a kiskörút felett.

a kapu zárva, a megállító tábla belül, a kertben.

a kovácsoltvas kerítésen innen és túl néma csend, üresség.

hallgatnak a madarak.

aztán a kertben rezegni kezdenek a fűszálak. összeütik eres levélkezüket a fák. szél kígyózik surrogva a faágak között és végül megkönnyebbülten, hatalmas cseppekben hullani kezd az eső.

az ég felé fordítom az arcom. tetők széleit látom, egymást kitakaró faágakat, levelek erdejét. közöttük valami kék.

langyos, nyári eső. a fű illata, a földé keveredik benne.

a cseppek mintákat rajzolnak a macskakövekre. kinek akar üzenni így az a láthatatlan lélek?

remélem, hogy nekem.

én még azok közül való vagyok, akik ezt értik.

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció