Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a szív csukódik, a blog bezár köszönet az önkénteseknek juniorjaink a thealterről most még nem de újszerű nevelési elvek thealter bestof 2014 szubjektív nesztek beszt of lista mindig kell egy brecht megörökített nagy pillanatok II. fesztiválzáró puttókkal nyűgös blogger, fény fiai tí for tú, tututúúú megörökített nagy pillanatok I. joghurtforradalom a la kert napi okos a mi közönségünk kakukktojás irtás a hangok mondták III. újvidéki történet (neoplanta) blogger vs kritikus joghurtforradalom extasis kettő dolgoz valami fontosat haláli jó bábelőadás ajándék botrány gyűlölni nem - bjútiful frensip deziré extázisban kétszobás lakás - valami gyönyörű első szerelem beckettül pisztrángként lubickolni egy szerepben nagy fless kettő - kétszobás lakás I. nyúzzatok meg a hangok mondták II. kirakat olyan szó fegyvertelen erőkkel hadakozni hiába ultrafémösz car-men - nagy flash volt ahogy elképzeled, és ahogy van urbán rózsái ajándék a kimiseknek hogy okosodjatok ha a király meztelen az a drága csemegepultos egy nehéz nap meg az éjszakája jégdoktrínák - variációk gyűlöletre pintér béláék titkai elmosódott advertego másodszor dekiaza sugár máté jégdoktrínák váróterem projekt I. morgan, freeman és fehér ferenc bloggerbio szerezzél kisfiam tilosa kúl vagy ati kurtizánképző tik tika politika etüd - hurrá a tenger MandićGép a hangok mondták I. figyelmeztetés bibliai mélységeket lerappelni világhírnév pirosruhások a téren angyala zajtódban antigone baltaafejbe reloaded megnyitó, angyali ma arra a kis füzet ideje van egy másik valóságnak

Videók

 

 

újszerű nevelési elvek

2014.07.27.

13:49ha jók lesztek, gyerekek, elmehettek a partizánlánnyal autózni. nagyon kedves, gyönyörű a mosolya, szereti a gyerekeket. rendkívül muzikális, majd énekel nektek, még rappelni is tud ám. és sok hangszeren játszik! nagyon sok klassz fegyvere van, mindegyiket kipróbálhatjátok, ha jól viselkedtek, biztosan megengedi majd, hogy lövöldözzetek a járókelőkre! nagyon kedves lány, és az utazás végén biztos elvisz fagyizni is, mielőtt hazahoz titeket. partizánfagyi. titokban főzik, titokban árulják. nagyon klassz ám!


ha viszont rosszak lesztek, szóval ha rosszak lesztek, lyaly nektek, mert jól kölcsönadlak übü bácsinak egy órára. szét fogja autózni az agyatokat, fékez és indít, három másodperc alatt gyorsul százra, széthányjátok a finom ebédet, amit nektek főztem, és indulás előtt meg kell majd mindent ennetek az utolsó falatig, meramíg azén kenyeremet eszed! szóval ott fogtok rettegni übü bácsi kocsijában, aki összeköpködi a visszapillantó tükröt, meg titeket is, üvölteni fog, mint a buborékruhában bújt méreg, és ha dumáltok, kiszáll, rátok zárja az ajtót és jól ott hagy, és soha többet nem megy vissza értetek.nos? akkor jók lesztek?


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció