Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a szív csukódik, a blog bezár köszönet az önkénteseknek juniorjaink a thealterről most még nem de újszerű nevelési elvek thealter bestof 2014 szubjektív nesztek beszt of lista mindig kell egy brecht megörökített nagy pillanatok II. fesztiválzáró puttókkal nyűgös blogger, fény fiai tí for tú, tututúúú megörökített nagy pillanatok I. joghurtforradalom a la kert napi okos a mi közönségünk kakukktojás irtás a hangok mondták III. újvidéki történet (neoplanta) blogger vs kritikus joghurtforradalom extasis kettő dolgoz valami fontosat haláli jó bábelőadás ajándék botrány gyűlölni nem - bjútiful frensip deziré extázisban kétszobás lakás - valami gyönyörű első szerelem beckettül pisztrángként lubickolni egy szerepben nagy fless kettő - kétszobás lakás I. nyúzzatok meg a hangok mondták II. kirakat olyan szó fegyvertelen erőkkel hadakozni hiába ultrafémösz car-men - nagy flash volt ahogy elképzeled, és ahogy van urbán rózsái ajándék a kimiseknek hogy okosodjatok ha a király meztelen az a drága csemegepultos egy nehéz nap meg az éjszakája jégdoktrínák - variációk gyűlöletre pintér béláék titkai elmosódott advertego másodszor dekiaza sugár máté jégdoktrínák váróterem projekt I. morgan, freeman és fehér ferenc bloggerbio szerezzél kisfiam tilosa kúl vagy ati kurtizánképző tik tika politika etüd - hurrá a tenger MandićGép a hangok mondták I. figyelmeztetés bibliai mélységeket lerappelni világhírnév pirosruhások a téren angyala zajtódban antigone baltaafejbe reloaded megnyitó, angyali ma arra a kis füzet ideje van egy másik valóságnak

Videók

 

 

bloggerbio

2014.07.20.

23:47

ki vagyok én?
senki.
amúgymeg:

amikor 2006 tavaszán balog józsi felhívott, hogy kellene egy blogger a thealterre, foglalmam sem volt arról, hogyan kell blogot írni. azóta egy kicsit beletanultam. megtanultam fotózni, sötétben jegyzetelni a nézőtéren úgy, hogy a vonalra írok, és éjjel még el is tudom olvasni. nem vagyok kritikus. a blog benyomások, asszociációk gyűtjeménye, a bennem pergő filmkockák leképzeése, amiket egy-egy előadás elindít bennem.

szeretem a fesztivált megelőző hetet. kezdődik a visszaszámlálás, felkészítem a szívemet arra  a sok előadásra, amiket a szememmel, orrommal, fülemmel, érzékeimmel átélek majd. és szeretem az éjszakákat is, amikor négy, öt, hat előadást végignézve hazafelé biciklizek a nyári éjszakában. útközben már érzem, hogy egyre nehezebb a zsebem a betűktől,  amiket otthom majd beleöntök a blogba.

a thealter nekem az év fénypontja. a mindig visszatérő, az állandóság abban a másik életemben, ahol valójában önmagam lehetek és szétlőhetem szövegbombáimmal a fehér papírt, és fékezhetetlen agyvelejű nyúlként fürödhetek mások sokszor túl impulzív , túl inspiráló, túl fájó, túl felzaklató, arconütő színpadi létében.

mi mást kívánhatnék többet?


nyemcsok éva eső fesztiválblogger*tóth balázs zoltán még mindig
szenzációs fotójaa lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció