Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a szív csukódik, a blog bezár köszönet az önkénteseknek juniorjaink a thealterről most még nem de újszerű nevelési elvek thealter bestof 2014 szubjektív nesztek beszt of lista mindig kell egy brecht megörökített nagy pillanatok II. fesztiválzáró puttókkal nyűgös blogger, fény fiai tí for tú, tututúúú megörökített nagy pillanatok I. joghurtforradalom a la kert napi okos a mi közönségünk kakukktojás irtás a hangok mondták III. újvidéki történet (neoplanta) blogger vs kritikus joghurtforradalom extasis kettő dolgoz valami fontosat haláli jó bábelőadás ajándék botrány gyűlölni nem - bjútiful frensip deziré extázisban kétszobás lakás - valami gyönyörű első szerelem beckettül pisztrángként lubickolni egy szerepben nagy fless kettő - kétszobás lakás I. nyúzzatok meg a hangok mondták II. kirakat olyan szó fegyvertelen erőkkel hadakozni hiába ultrafémösz car-men - nagy flash volt ahogy elképzeled, és ahogy van urbán rózsái ajándék a kimiseknek hogy okosodjatok ha a király meztelen az a drága csemegepultos egy nehéz nap meg az éjszakája jégdoktrínák - variációk gyűlöletre pintér béláék titkai elmosódott advertego másodszor dekiaza sugár máté jégdoktrínák váróterem projekt I. morgan, freeman és fehér ferenc bloggerbio szerezzél kisfiam tilosa kúl vagy ati kurtizánképző tik tika politika etüd - hurrá a tenger MandićGép a hangok mondták I. figyelmeztetés bibliai mélységeket lerappelni világhírnév pirosruhások a téren angyala zajtódban antigone baltaafejbe reloaded megnyitó, angyali ma arra a kis füzet ideje van egy másik valóságnak

Videók

 

 

megörökített nagy pillanatok I.

2014.07.27.

10:19

a képen nagyillés jános tanszékvezető, nyemcsok éva eső fesztiválblogger, balog józsef fesztiváligazgató.

a képen három szegeden is világhírű celeb. vagy ahogy a fiam mondta régen: keleb.a képen a 24. thealter fesztivál egy nagyon jó pillanata. jancsi már az esti záróbuli diszkóra koncentrál beszédes pólójában, a blogger a k2 következő, fesztiválzáró előadásán morfondírozásból a fényképezés céljábó való kilököttsége miatt próbál nagyképű és lenéző arckifejezést vágni (szinte sikeresen), középen hátul pedig józsi képez maga körül és alatt gyorsan egy színpadot, hogy eljátssza végtelen csodálkozását a lelkes tömegnek: már vége van?

mindez történt az éppenhogynem negyedszázados fesztivál záró estéjén a zsinagóga udvarán, köztes állapotban, a fesztiválzáró és díjátadó után, a k2 brecht-előadása előtt.

a fotót jászaY tamás krytykus készytette, aky ynal yrja a nevét, és most fogalmaz egy beadványt a pontos i betű totálys eltörlésének kérelmezése céljából.

az erő legyen myvelünk jövőre ys a huszonötödyken.

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció