Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a szív csukódik, a blog bezár köszönet az önkénteseknek juniorjaink a thealterről most még nem de újszerű nevelési elvek thealter bestof 2014 szubjektív nesztek beszt of lista mindig kell egy brecht megörökített nagy pillanatok II. fesztiválzáró puttókkal nyűgös blogger, fény fiai tí for tú, tututúúú megörökített nagy pillanatok I. joghurtforradalom a la kert napi okos a mi közönségünk kakukktojás irtás a hangok mondták III. újvidéki történet (neoplanta) blogger vs kritikus joghurtforradalom extasis kettő dolgoz valami fontosat haláli jó bábelőadás ajándék botrány gyűlölni nem - bjútiful frensip deziré extázisban kétszobás lakás - valami gyönyörű első szerelem beckettül pisztrángként lubickolni egy szerepben nagy fless kettő - kétszobás lakás I. nyúzzatok meg a hangok mondták II. kirakat olyan szó fegyvertelen erőkkel hadakozni hiába ultrafémösz car-men - nagy flash volt ahogy elképzeled, és ahogy van urbán rózsái ajándék a kimiseknek hogy okosodjatok ha a király meztelen az a drága csemegepultos egy nehéz nap meg az éjszakája jégdoktrínák - variációk gyűlöletre pintér béláék titkai elmosódott advertego másodszor dekiaza sugár máté jégdoktrínák váróterem projekt I. morgan, freeman és fehér ferenc bloggerbio szerezzél kisfiam tilosa kúl vagy ati kurtizánképző tik tika politika etüd - hurrá a tenger MandićGép a hangok mondták I. figyelmeztetés bibliai mélységeket lerappelni világhírnév pirosruhások a téren angyala zajtódban antigone baltaafejbe reloaded megnyitó, angyali ma arra a kis füzet ideje van egy másik valóságnak

Videók

 

 

nyúzzatok meg

2014.07.25.

00:44

nyúzzatok meg


révész róbert fotói

a blogger nem egy előadást néz, hanem mindet. ezért óhatlanul is összehasonlít, asszociál, egyik előadás reagál a másikra.


a szerelmi háromszög unalomig ismert tematikája: az egyik csal, belép a képbe a harmadik, a másik gyanakszik, megbizonyosodik, aztán eldöntheti, hgoy tűr vagy harcol.
a csendessége ellenére számomra ez túl hangos előadás volt, és ha egyetértenék a fesztivál egyik kritikusával, hogy az egész darab egy paródia, akkor sem tudnám nem érezni azt, hogy az előadás egy blöffre épül.

az utat már csak azért sem találta meg a szívemhez - és én a kisebbséghez tartozom,mert sokaknak nagyon tetszett -, mert a zene,amivel operáltak, néha túl hangos volt, néha túl hosszú, néha be kellett fogni a fülemet.

mindettől függetlenül azért jó volt látni, hogy ezek a nagyon fiatal táncosok tudnak táncolni, sőt, nagyon jól táncolnak.

és micsoda szerencse, hoyg a szrelem, a csalás, a megcsalatottság, a féltékenység, a vágy mind-mind eltáncolható - így van jegyünk egy olyan világba való belépésre, amihez nem biztos, hogy értünk, de mások legalább megpróbálják.

nyemcsok éva eső

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció