Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2014-2 / Július 23, Szerda

 

Előadás

Webnapló
a szív csukódik, a blog bezár köszönet az önkénteseknek juniorjaink a thealterről most még nem de újszerű nevelési elvek thealter bestof 2014 szubjektív nesztek beszt of lista mindig kell egy brecht megörökített nagy pillanatok II. fesztiválzáró puttókkal nyűgös blogger, fény fiai tí for tú, tututúúú megörökített nagy pillanatok I. joghurtforradalom a la kert napi okos a mi közönségünk kakukktojás irtás a hangok mondták III. újvidéki történet (neoplanta) blogger vs kritikus joghurtforradalom extasis kettő dolgoz valami fontosat haláli jó bábelőadás ajándék botrány gyűlölni nem - bjútiful frensip deziré extázisban kétszobás lakás - valami gyönyörű első szerelem beckettül pisztrángként lubickolni egy szerepben nagy fless kettő - kétszobás lakás I. nyúzzatok meg a hangok mondták II. kirakat olyan szó fegyvertelen erőkkel hadakozni hiába ultrafémösz car-men - nagy flash volt ahogy elképzeled, és ahogy van urbán rózsái ajándék a kimiseknek hogy okosodjatok ha a király meztelen az a drága csemegepultos egy nehéz nap meg az éjszakája jégdoktrínák - variációk gyűlöletre pintér béláék titkai elmosódott advertego másodszor dekiaza sugár máté jégdoktrínák váróterem projekt I. morgan, freeman és fehér ferenc bloggerbio szerezzél kisfiam tilosa kúl vagy ati kurtizánképző tik tika politika etüd - hurrá a tenger MandićGép a hangok mondták I. figyelmeztetés bibliai mélységeket lerappelni világhírnév pirosruhások a téren angyala zajtódban antigone baltaafejbe reloaded megnyitó, angyali ma arra a kis füzet ideje van egy másik valóságnak

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Homo Ludens Project - MASZK Egyesület (Szeged): CAR-MEN - színház egy autóban

23. Szerda 15:00     Régi Zsinagóga

90'

Alvázolva:
Csak gondolj bele. Már ott parkol. Te a megadott időre, a megadott helyen. Várod, kimitmikor… Majd pontban megkapod a jelet. Be lehet szállni. És: nyit, csuk, ül, fészkel, vissza, pillant, kulcs, fordít, kormányt, teker. És visz. A cselekmény sávsuhan. Nem ül melletted csámcsogó katarzisbetyár, nem prüszköli kasul senki a lényeget. Az élmény, az út? CsakisTiéd. A színész, a sztori? CsakisNeked! Nincs süppedés, farnyomor, zsibbadt lábhangya. Negyed óra, négy fuvarban. Na? Mit szólsz?

Szóval színház egy kocsiban. Négy különböző autó indul útnak, különböző színházi stílusban. Sőt, az egyik egy koncert. És mi a kapocs? Természetesen Carmen. Viszont sok információnk nincs. Eltűnt. Elrabolták vagy elveszett, a média a sötétben topog. Utazik valahol, fénymosódás, lámpacsík, kajtatják őt hiába, közben pedig tudós kockafejek eszét veszi… Teljes káosz. Hát derítsd ki, hova tűnt! A nyomvonal piroslik. Szállj be mind a négy autóba, így kitisztul a fuvarkép.

Karos-szériák:

1. CAR-MEN OKTATÁS
Katarzis-oktatás
A bölcsgajdult Arisztotelész Artúr tanár úr, és segédje, a vállvonlaza Duchamp Marci egymást szóba és heccbe fojtva villogtatják dühvigyorukat. Oktatás, tanulmányút… Inkább alibi, hogy Artúr végre Carment leljen, ki könyváztatta szívét facsarja.

Fuvarszínész: Kovács A. Gyula, Szilágyi Szabolcs
Fuvar-rendező: Benkő Imola Orsolya

2. CAR-MEN PSZICHÓ
Tudat-fuvar
Karburált ego és receptor-derbi. Mélyről törő kérdések, alfahúron pendülő töprengés. Mi rejlik a személyiség mélyén, milyen ősképek, ősminták határozzák meg a személyiségünket? Carmen csak egy tudatkanyar vagy lebenyfékező útitárs?

Fuvarszínész: Bánföldi Szilárd, Kállai Ákos
Fuvar-rendező: Kállai Ákos

3. CAR-MEN AKCIÓ
Übü papa rabul ejt
Übü Papa, hányva fittyet, mindenkit túszbaszed, ki túl sokat fogyaszt. Így Segesvárnál a lírangyalka, szabadság-szerelem habzsoló jómadár Petőfit ejti rabul, s közben ront-száguldva tör-menekül, hogy láb alá söpörje a partizán Carment, ki hatalmát ingatja.

Fuvarszínész: Kállai Ákos, Szilágyi Szabolcs
Fuvar-rendező: Benkő Imola Orsolya

4. CAR-MEN KONCERT
Partizándalok
Operált műszerfal és szélvédőn plassanó ritmus! Két rotorzenész, mély basszuskanyar, rükverckotta. Tervrajzadójuk Mosonyi Alíz, Magyar mesék sorozat, szekundcsörlőn transzformálva, saját hangalkatrészekkel. S Carmen? Egy felütésben rejt-csendül?

Rotorzenész: Gyüdi Eszter, Molnár Tibor Attila (F-Man)
Fuvarozó: Kovács A. Gyula
Az anyósülésből észt osztó: Benkő Imola Orsolya


Menetterv:
Megálló telephely: Régi Zsinagóga, Alterra
Menetidő: 4x15 perc
Karbantartási szünet: előadásonként max. 10 perc
Indulás: 15:00, 17:00, 20:00

Jegyváltó:
Az előadásokra bérletek válthatók!
Kedvezményes fuvar: 2000 Ft/ 4 előadásos bérlet
Megengedheti Magának fuvar: 3200 Ft/ 4 előadásos bérlet
SzeretÖrülTámogat fuvar: 4000 Ft/ 4 előadásos bérlet

Jegyelőjegyzés: homoludensproject@gmail.com


Segédberendezés: Mladonyiczki Éva, Tóth Andrea
Eszkabátor: Kállai Ákos, Kovács A. Gyula
Diszpécser, segédkoordinátor: Zélity Dávid
Mechanika, Fő-koordinátor: Benkő Imola Orsolya

www.homoludensproject.hu

Támogató: REÖK

Korlátozott nézőszám!
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció